NGV Gooiland

Agenda

Vanwege de Covid-19 maatregelen zijn er op dit moment geen afdelingsbijeenkomsten. Wij hopen dat we in september 2021 weer een afdelingsbijeenkomst kunnen organiseren. Wij zullen U daarover via de website, Gooise Sporen en een nieuwsbrief op de hoogte houden.

Onze afdelingsbijeenkomsten worden gehouden in de Bethlehemkerk.

 • wo
  26
  mei
  2021
  zo
  12
  sep
  2021


  Zomer 2021 staat Gooi & Vecht in het teken van Gooise Grensverleggers, Wereldverbeteraars en Uitvinders tijdens de tweede editie van het Erfgoedfestival.

  Duik van 26 mei tot 12 september in de erfgoedverhalen van o.a. P.C. Hooft, Nescio, Mondriaan en Frederik van Eeden met het inspirerende (coronaproof) buitenprogramma vol themawandelingen en fietsroutes. Ook zijn er verdiepende tentoonstellingen, blogs, vlogs, podcasts, een interactieve AR Experience van stoomtram de Gooische Moordenaar en een speciaal kinderprogramma met bijpassend doeboek.

  - Rondreizende Tentoonstelling TVE Grensverleggers in Gooi en Vecht juli - september.

  - Thematische wandelingen met begeleiding op de route, historische foto’s en verhalen zijn overzichtelijk opgenomen in de app Spacetime Layers.

  - Lijst wandel- en fietsroutes in het Gooi en de Vechtstreek.

  Zie actuele gegevens op: https://www.tussenvechteneem.nl/erfgoed-festival-gooi-vecht/ of https://www.visitgooivecht.nl/nl/zien-doen/erfgoedfestival

 • wo
  15
  sep
  2021
  20:00 - 22:00Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, Hilversum

  Onder voorbehoud

 • wo
  03
  nov
  2021
  20:00 - 22:00Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, Hilversum

  Onder voorbehoud