Voorinschrijving Gids GensDataPro versie 3

Voorinschrijving Gids GensDataPro versie 3

September 2020 kwam versie 3 van GensDataPro uit. Dit was een reden om de inmiddels 10 jaar oude gidsen te herschrijven. We zijn nu ruim een jaar verder en deze nieuwe gids is bijna klaar.

Er zijn twee grote verschillen met de oude gidsen: De vier oude, papieren gidsen worden nu 1 digitale gids van bijna 500 pagina’s, en de nieuwe gids begint als digitaal boek met persoonlijk wachtwoord. Of hier een eenvoudige zwart-wit papieren versie van komt, hangt af van de vraag.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe gids dan kunt u op de downloadpagina de eerste drie hoofdstukken gratis downloaden. De inhoudsopgave toont alle 40 hoofdstukken met vele sub-hoofdstukken.

De gids komt op de markt voor €34,95 maar wie gebruik maakt van de voorinschrijving betaalt €29,95.

Vul uw gegevens in om in aanmerking te komen voor de prijs van de voorinschrijving. Na het versturen krijgt u een bevestiging. Komt er geen bevestiging, stuur dan zelf een mailbericht naar info@geneaducatie.nl , mogelijk is een kleine fout in uw mailadres geslopen. Zodra we kunnen uitleveren, krijgt u een e-mail met factuur. U krijgt na betaling de usb-stick thuisgestuurd. Omdat iedere PDF voorzien moet worden van een persoonlijk wachtwoord, zal de uitlevering gespreid gebeuren.

Voorinschrijving